Online content networking.

epidemic

Nieuw lid
25 jan 2009
18
0
0
www.webhost-choice.com
#1
ik ben begonnen met het opzetten van een content netwerk om bezoekers te trekken en te houden!
Momenteel bezit ik 4 blogs, 1 website en 3 stand alone artikels die relative keywords hebben. ook ben ik nu zeker en vast overtuigt over de kracht van google as promotie tool. ik heb een video van 10 000 views die mijn netwerk dagelijks 10 nieuwe bezoekers geeft!

Ik ben ook lid van een ad-sharing site, waar je je adsense publisher id kan opgeven om het geld van de advertenties op jouw artikel pagina te ontvangen. Al direct heb ik een schitterend artikel geschreven in de categorie "about me" het gaat over alle sites en content die ik beheer. je kan deze pagina hier bezichtigen: http://www.squidoo.com/myinternettrack

Als je geïnstreseert bent in een linkruil ben ik dat zeker ook! ook youtube ratings wil ik geven en comments plaatsen doe ik :p , om dit te laten lukken en een degelijk netwerk uit te bouwen moet ik zoveel mogelijk hulp krijgen! en natuurlijk krijg jij er voor trug,

stel me maar iets voor!

Sven
 
27 jan 2006
197
0
0
#2
Hi Sven,

Even een tip. Ik zie dat je bezig bent de bewezen weg te wandelen. Ga op zoek naar de nieuwe squido's en youtube's. Je vind twitter helemaal niks maar daar kan je dus ook hele leuke dingen meedoen. Probeer een early adopter te zijn en je zal verbaasd staan wat er allemaal kan.

Als voorbeeld ik heb twitter.com/affiliates o.a en die al 2 jaar geleden vastgelegd. Nu het mainstream begint te worden beginnen veel affiliates mij te volgen. Ik hoef daar niks voor te doen.

Als je erachter wilt komen wat de nieuwe nieuwe squido's en youtube's kunnen gaan worden moet je op de grote spam keywords in google zoeken. Sommige sites die deze lui gebruiken ranken mega hoog voor money keywords. Deze sites kunnen dus komende authoritysites in google zijn!

Squido namelijk weegt al veel minder snel mee dan een paar jaar terug.

Als je leuk kan programmeren zijn er veel dingen die je ook kan automatiseren en dan gaat het allemaal wat makkelijker en sneller 8)

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.