problemen met gamerabbit.com (keesing games bv)

mdv

Nieuw lid
2 mei 2009
12
0
0
www.hostingbedrijf.net
#1
Wie is pormotor van http://www.gamerabbit.com ? (het oude cavelo)

http://www.gamerabbit.com is zins kort onder beheer van keesing games bv, zij beheren nog een aantal andere games en affiliate sites zo als http://www.zigiz.com waarvan het affiliate systeem ook gaat via http://www.gamerabbit.com

Opzich betalen ze wel netjes ui,t maar op de site kun je niet alle facturen downloaden die nodig zijn voor de administratie.
Nu heb ik gebeld met een persoon die zecht dat het om een paar overname probelemen gaat en belooft zonnen schijn, maar tot op heden kan ik blijven bellen, maar facturen kan ik niet online uitdraaien of opvragen en moet ik wel btw aangiften gaan doen

Wie kent dit probleem?
 

Spaarbron

Nieuw lid
30 aug 2005
99
0
0
www.spaarbron.nl
#4
Staat je e-mailadres dan wel goed ingevuld? Zoals ik aangaf in mijn vorige reactie ontvang ik ze netjes elke maand gewoon als pdf bestand in mijn mailbox. De laatste was op 02-06-2009.
 

mdv

Nieuw lid
2 mei 2009
12
0
0
www.hostingbedrijf.net
#5
het e-mail adres staat goed, verder staat alles goed, al zeker vijf jaar gaat het goed, maar vanaf dat kees gaming de zaak heeft over genomen, gebeuren er rare zaken.

Ze geven zelf ook toe dat er iets mis is in de database, met namen bij grote promotors die al langer staan ingeschreven en minimaal 500- per maand draaien, doet hun datebase raar???

Mijn probleem is dat zij aangeven het probleem te verhelpen en na mijn twee telefoontjes maar niets veranderen. Facturen kunnen niet allemaal gedownload worden want ze betsaan niet of zijn niet aangemaakt.

Het valt mij (en drie andere webmasers) op dat het met namen gaat om de facturen die net boven de 1000- per maand komen en dat is wel heel toevallig.

Vandaar dat ik via dit forum meer webmasters probeer te vinden die dit porbleem ook hebben.

Ze betalen wel uit maar, wij denken dat ze met hun administratie zitten te romelen, niet opgegeven uitgaven scheeld namelijk in belasting, daarom is een bedrijf verplicht een factuur te leven voor de diensten.