Release AM4 - Features, Request and Bugs

6 jan 2010
70
0
0
verdiensten ook binnen :) wel probleem met banners, waren bij mij vannacht tussen 2 en half 4 niet zichtbaar. vraag me niet waarom ik wakker was op dat tijdstip ;) jetlag effecten ;)
 
S

svteg

Guest
patje72 zei:
Misschien heb ik iets over het hoofd gezien in dit topic, maar ben ik de enige die soms wel eens afhankelijk is van een iphone ofzo, waardoor ik dus geen flash heb, dus de stats niet kan bekijken?
Ik gebruik een blackberry, en heb ook het flash probleem. Er komt een melding tevoorschijn dat ik geen flash heb, als ik die 3 keer wegklik door op annuleren te klikken kom ik er uiteindelijk wel in. Ik weet niet als jij die meldingen ook krijgt, maar je zou dat dan ook kunnen proberen.
 
S

SISPnl

Guest
HHM zei:
@ SISPnl,

Dito..
Ik kan ook niet inloggen en banners die via Daisycon gelinkt staan werken ook niet (of doe ik iets fout?)
Nee, je deed niks fout, maar is nu weer opgelost :-\
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
Afgelopen nacht heeft Daisycon een probleem gehad met een van haar servers, hierdoor hebben bij wisselende publishers de links niet gewerkt. De problemen hebben zich voorgedaan tussen half 3 en 4 vannacht en en tussen 8 en 9 deze ochtend.

Indien u denkt schade ondervonden te hebben, dan kunt u dit melden via feedback@daisycon.com.

Welgemeende excuus voor de overlast.
Hmmmm ook lekker dit zeg, hoe moet je nou weten of je schade hebt ondervonden?? Ik check mijn links normaal gesproken niet zo heel erg veel rond half 3 's nachts of 8 uur 's ochtends.... maar kliks en mischien ook sales heb ik zeker gemist als ik een van de wisselende publishers ben..maarja ben ik dat of niet.... is dit niet de taak van Daisycon zelf om dit uit te zoeken.... ???
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
Wilco zei:
Mag wel bij gezegd worden dat het netjes is dat ze iedereen er van op de hoogte stellen!
Inderdaad heel netjes en open, zoals het ook normaal zou moeten zijn in onze branche. En fouten kunnen overal voorkomen. Alleen kunnen we er zo weinig mee op deze manier :-\ Ben benieuwd hoeveel mensen zich melden en wat ze dan willen gaan doen.... Hoe bewijs je en hoe weet je wat je gemist hebt of zou hebben....
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
Ook hier geen sales en kliks meer :-[ Heb net even teruggekeken naar de eerste post in dit topic, 26 juni was de release... nu maandje later nog steeds allerlei vreemde problemen...... verdiend niet echt de schoonheidsprijs voor zo'n groot netwerk. Valt me ook op dat de reakties van Daisycon de eerste dagen na de release overvloedig waren op het forum, maar de laatste tijd horen we niet veel meer....
 

fgielen

Nieuw lid
19 aug 2007
507
0
0
Algemene vraag beteffende dit onderwerp:

Zijn de aantal sales deze maand minder of meer dan voorgaande maanden? Of blijft het toch redelijk stabiel?