Reviews schrijven

janc63

Nieuw lid
3 mrt 2008
7
0
0
www.janceulemans.com
#1
Ik houd me sinds langere tijd bezig met het schrijven van Reviews over affiliate producten en andere MMO producten.

Ik ben dit beginnen doen vanaf het moment dat ik voor de zoveelste keer inschreef bij een zgn trainingsprogramma waarbij bleek dat het weer eens te mooi was om waar te zijn.

Veel geld ben ik jaren geleden kwijt geraakt. Ik wilde zo graag geld verdienen (online) maar het wilde maar niet lukken.

Toen ontdekte ik dat ik eigenlijk wel een bepaald schrijverstalent heb (afin, hier mag je je eigen mening over vormen hoor) en ben ik begonnen met het beschrijven van dit soort producten.

Al doende kwam ik van alles tegen van zeer slecht tot, uitzonderlijk uitmuntend. Zo heb ik van een aantal bekende online marketeers verschillende producten gereviewed en soms ook gepromoot.

Door omstandigheden is deze activiteit ook weer een tijdje stil gevallen maar nu, na lange tijd heb ik mijn eigen website weer helemaal opgepoetst, heb ik een fanpage op facebook aangemaakt en zit ik weer vol in de reviews.

Sommige zijn een combinatie van youtube en geschreven artikel, andere zijn allen geschreven.

Op die wijze hoop ik een bijdrage te leveren aan het voorkomen van onnodige geldverspilling.

Mijn laatste review betreft een nieuw product van Eric Dieperink. Het gaat hier om een product dat hij Eerlijk Thuiswerk noemt. Het is, omdat dit product toch wel erg afwijkt van het gangbare dat ik het hier ook even onder de aandacht wil brengen.

Je kan het Review HIER lezen..

Ik zou heel blij zijn met jullie commentaren, niet alleen over dit review maar ook de andere reviews op de site.

Bij sommige reviews heb ik affiliate links staan, bij andere niet omdat dit bij mijn concept hoort. Ik beschrijf alles maar promoten doe ik enkel die producten waar ik ook zelf echt achter kan staan.

Zijn er verbeterpunten? Laat het me weten.

Jan
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Het was ook te mooi om waar te zijn, Jan, gelezen in het aff.café.
Je was ons (lees: het forum ) vergeten.

Maar direct ga je het forum "ge/mis" bruiken als springplank voor PayPro activiteiten.
Ben even wezen kijken, bijvoorbeeld, "is affiliate marketing kinderspel". Tja, soms wel, maar vergeet niet dat marketing in zich bergt, dat je kijkt naar je marktpositie en dus of er vraag is naar het product dat je kwijt wilt. Zonder vraag, en wel aanbod, beter om je tijd er niet aan te besteden zolang er zaken zijn waar wel vraag naar is.

Het meest tragische vond ik de pagina : "over Jan"
staat geschreven :
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
Wanneer je meent elders dit systeem toe te passen, "it's all yours", maar ga het nou niet op dit forum wegzetten.
Daarbij is Paypro niet het meest gewild hier. Amerikaanse verkooppagina's trouwens ook niet.

Hoewel, soms doe ik het ook wel eens, maar dan hebben we het over een product mét vraag. En een concreet product.

Ik bepaald niet wie wel en wie niet zoiets hier kan doen, geef je alleen aan:
Zijn er verbeterpunten? Laat het me weten.
dat dit project een verbeterpunt is. ;D

Is ook zo zonde, want je hebt 'skills' om te verkopen, maar dan binnen de aff.marketing.
 

janc63

Nieuw lid
3 mrt 2008
7
0
0
www.janceulemans.com
#3
Je hebt op een aantal punten zeker gelijk Ouwesmurf. Behalve één ding: ik ben er beslist niet op uit geweest om dit specifieke product (paypro product) te gaan promoten.

Het is precies zoals ik schreef: ik herontdekte dit forum en wil er weer bewust in participeren. Daarnaast, en dat is ook wel te begrijpen denk ik, gezien de aard van dit forum, wil ik wel graag ook mijn eigen website onder de aandacht brengen.

Waarom? Omdat ik er tijd en energie in stop en ik met mijn reviews bijvoorbeeld wel degelijk een helder beeld probeer te schetsten omtrent de producten/diensten die ik beschrijf. ik denk ook dat, in alle eerlijkheid, mijn website steeds meer waardig is om bezoekers te ontvangen.

Wat betreft het promotie-karakter. De kracht van mijn reviews moet onafhankelijkheid zijn. Dat betekent dat een producteigenaar me niet zal mogen beinvloeden of acties mag ondernemen om een "gunstig" review af te dwingen. Mocht het echter zo zijn dat ik een product tegenkom waar ik echt potentieel in zie en waarvan ik vind dat het afsteekt tegen de zovele oplichtersproducten, dan wil ik daar ook wel een affiliate link tussen stoppen of een banner want uiteindelijk wil ik natuurlijk, hier en daar toch ook wel eens ergens een commissie voor ontvangen. Dat mijn methodiek en mijn fylosofie mij niet erg rijk gaat maken besef ik terdege want ik zal waarschijnlijk nog heel wat reviews schrijven waarvan het product gewoon bagger is en ik dit niet zal willen promoten.

Er zijn op mijn website momenteel twee producten die ik een warm hart toedraag. Die twee producten ondersteun ik ook van harte en ik heb er ook nog veel van bijgeleerd. Wanneer het zo is dat jullie, mijn medeleden van dit forum niet gediend zijn van paypro producten dan is het voor mij geen enkel probleem om mijn berichten hierop aan te passen. Affiliate Marketing is tenslotte een heel groot en bijzonder interessant en leuk gebied. Het valt vanuit vele perspectieven te benaderen. Neem dus alstublieft geen aanstoot aan het feit dat ik nu naar een paypro gerelateerd product review verwees.

Over mijn "Over Jan" pagina. Tja, daar heb je 200% gelijk in. Ik heb dat nog helemaal niet ingevuld en dat is een heel slordige fout van mijn kant.

Dank om me daar op te wijzen. Dit wordt mijn volgende taak :)

Jan
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#4
even verder to the point, Jan,
Daarnaast, en dat is ook wel te begrijpen denk ik, gezien de aard van dit forum, wil ik wel graag ook mijn eigen website onder de aandacht brengen.
vrijwel alle actieve forumleden doen op een of andere wijze wat jij wilt doen. Dat weten we al.

Heb je tools in de aanbieding, die wij vreselijk goed kunnen gebruiken - maar die kans is niet groot - dan is dat hier te promoten, zie onderdeel Affiliate tips truucs en meer , onderaan.
Een website/pagina laten beoordelen , ook geen punt.

Bij voldoende aantal berichten kun je je site promoten met een link.... nou ja.

Maar verder promoten zul je toch elders moeten doen. Zoals gezegd, wij kennen dat kunstje ook. En wanneer wij dat allemaal gaan doen, dus inhoudelijk, blijft er geen lezer meer over. Klanten vind je hier niet. 8)
 

janc63

Nieuw lid
3 mrt 2008
7
0
0
www.janceulemans.com
#5
Beste Ouwesmurf,

Als er iets is wat ik in al die jaren geleerd heb, dan is het wel de kunst om me in "de ander" te verplaatsen.
Je hebt goede punten in je reacties aangegeven en met enkele ben ik het niet eens.

Ik zeg het nog een keer heel duidelijk. Mijn oorspronkelijk bericht heeft absoluut niet tot doel om hier "klanten" te vinden. Daarvoor ben ik al iets te lang actief in deze affiliate marketing wereld (begonnen in de 90er jaren).

Ik begrijp dat mijn bericht op jouw anders overkomt dan ik het bedoelde. Ik begrijp ook dat wellicht andere forumleden hetzelfde zullen voelen als jij en alleen al het feit dat jullie dat zo aanvoelen geeft jullie stelling bestaansrecht, zelfs al is mijn intentie een totaal andere geweest.

Ik voel waar het schoentje wringt en zal mijn toekomstige berichten hierop aanpassen.

Jan
 

madmoney

Nieuw lid
22 mei 2014
11
0
0
#6
Hoi Jan,

Welkom

Ik heb even snel rondgekeken op jouw website en een paar artikelen gelezen. Het eerste wat mij opvalt zijn opvallende spelfouten. Het is niet zo dat er meteen mensen afhaken door een paar spelfouten maar deze fouten kunnen gewoon voorkomen worden, zoals: Spaarpgrogramma?s bij categorieën. En soortgelijke fouten heb ik meer gezien.

Daarnaast vind ik jouw artikelen teveel leunen op tekst. Het is behoorlijk veel lezen wat in mijn ogen korter en daadkrachtiger kan worden. Een plaatje hier en daar zou ook niet verkeerd zijn. Overigens misschien ook wel meer call to action in jouw teksten plaatsen.

Bij die tekst van de chatbots wat ik op zich wel een grappig product vind maar ik heb altijd al problemen gehad met chatbots d.w.z dat ze mij vaak niet helemaal kunnen helpen en dat ik alsnog op een andere manier antwoord op mijn vragen moet krijgen.

Wat ik belangrijk vind want ja chatbots zijn voor klein, middelgrote en grote ondernemingen wel belangrijk en worden steeds belangrijker; hoeveel het kost voor een onderneming om zo'n chatbot te implementeren? Ik weet niet of ik de tekst dan wel helemaal goed heb begrepen maar je benadert bedrijven om te vragen of ze zo'n chatbot willen hebben? Je betaalt 57 euro per maand aan een lidmaatschap/licentie, vind ik jammer want als ik 100 chatbots verkoop dan maken jullie goed winst, heb ik het gevoel, plus winst op zo'n lidmaatschap waar ik niet op zit te wachten.

Wat belangrijk is voor mij is: hoeveel kost zo'n chatbot voor een onderneming? Dat vind ik belangrijk wil ik ook daadwerkelijk chatbots gaat promoten/verkopen.

Hopelijk heb je er iets aan!

Met vriendelijke groet,

Patrick Vermeer