Runnerz.nl campagne start

#1
Algemene informatie
URL: https://www.runnerz.nl
Merchant: Scientific Games Racing BV
Categorie: Games en spellen
Start datum: 11-06-2010

Beschrijving
Runnerz.nl is de enige Nederlandse website waar uw bezoekers legaal kunnen wedden op de spannendste paardenraces uit het binnen- en buitenland. Daarnaast biedt Runnerz.nl haar nieuwe klanten de snelste en makkelijkste online bonus aan. Wanneer uw bezoeker namelijk als nieuwe speler een account aanmaakt, ontvangt hij bij zijn eerste storting direct een bonus van ? 10,-! Moet uw bezoeker bij andere kansspelaanbieders meerdere keren storten of spelerspunten verdienen, bij Runnerz.nl ontvangt hij direct zijn bonus!

Dit maakt spelen nóg aantrekkelijker. Op Runnerz.nl speelt uw bezoeker makkelijke spellen, met een relatief lage opbrengst, maar ook de meer moeilijke spellen, die tot wel miljoenen kunnen opleveren! Daarnaast betaalt Runnerz.nl het meeste van alle kansspelen terug aan de speler, wel 70% van de inzet! En door te beschikken over alle (gewenste) informatie op geordende wijze en de mogelijkheid om races live te volgen, biedt Runnerz.nl haar klanten de wed-ervaring die nergens anders te vinden is!

Runnerz.nl doet deze zomer veel aan reclame en promotie. Zo is Runnerz.nl naast het affiliatie programma o.a. actief met een printcampagne in de Playboy en Panorama. Runnerz.nl adverteert op diverse sites en voert promotionele buitenreclame acties. Daarnaast heeft Runnerz.nl 15 wedkantoren en kunnen mensen meespelen in races in 64 tabakszaken verspreid over Nederland. Online bezoekers zullen de banners op uw website dus door de kans dat zij het in de winkel of in andere media gezien hebben zeker herkennen! Dit maakt de kans op conversie des te groter. Interessant dus voor u en voor Runnerz.nl dus!

Bijzonderheden
SEA
Zoekmachinemarketing is toegestaan, mits er niet ingekocht wordt op merknaam of misspellingen.

Vergoeding
Voor iedere nieuwe speler die minimaal ? 20,- stort wordt een vergoeding van ? 70,- uitgekeerd. Inschrijvingen van bestaande spelers en stortingen onder het minimum bedrag van ? 20,- worden niet vergoedt.

Introductieactie
Win een LCD TV of een PSP! De eerste publisher die 45 klanten binnenhaalt binnen 3 maanden ontvangt een LCD TV ter waarde van ? 220,-. Daarnaast worden 2 PSP?s weggegeven aan de publishers die binnen 3 maanden 25 klanten binnenhalen.

Vergoedingen
Algemeen: Sales: ? 70,00