Session timed out

18 mrt 2008
341
0
0
www.showbizzsite.be
#1
Volgende melding krijg ik sinds begin deze week om de haverklap als ik statistieken van Tradedoubler wil opvragen. Soms kan ik een minuut werken, soms minder lang.... zijn er nog die hier last van hebben? Of geen last van hebben? Die zijn ook welkom. Windows Vista en IE8 gebruik ik....

Session timed out
You have been inactive too long. Please log in again.

If you believe this message to be in error, please do the following:
If you are running Norton software (anti-virus, cookie-blocking or ad-blocking software) add 'https://www.tradedoubler.com' to the allowed domains list for cookies. Please consult your manual for further information. This will resolve the problem in most cases.
Always use the URL https://www.tradedoubler.com and avoid using direct links in your shortcut bar.
 
7 mrt 2007
289
0
0
#2
Hoi showbizzsite, heb je dit probleem nog steeds?
Ik begreep dat er vrijdag meer problemen ondervonden en het in het weekend gefixt zou worden tot de normale tijd dan (uit veiligsheidsoverwegingen is hier een tijd aan gekoppeld)
 
24 aug 2005
831
0
0
#4
showbizzsite zei:
Yep, nog steeds maar ik heb de indruk dat het ok is als ik norton antivirus uit schakel maar dat is natuurlijk geen gezonde situatie ;-)
Kun je www.tradedoubler.com (of met https://) toevoegen aan veilige sites in Norton?
 
10 sep 2010
448
0
16
#7
Gebruik toch gewoon een gratis beveiliging zoals AVAST free of AVG free. Is ook veel minder CPU belastend dan Norton. Gebruik daarnaast regelmatig een virusscanner zoals Malwarebytes en Spybot. Doe ik al jaren en heb nooit een besmetting en kost geen cent.