Testnet.be

18 jun 2008
95
0
0
www.testnet.be
#3
Ik wel, maar ja, dat maakt me niet echt objectief want ik werk er ook.

De waarheid is dat de beste mix van campagnes bij geen enkele partij te vinden is. Men moet overal ingeschreven zijn en alles goed in de gaten houden om het beste resultaat te boeken.

En ja, uitleg als: ''Ja, maar inloggen in 100 systemen, daar heb ik geen zin in..'', dat zijn de mensen die niet echt geld willen verdienen :)

Ik ben zelf ook een affiliate en verdien het meest met google en testnet, beetje Tradedoubler en Tradetracker, maar ben aangemeld bij alle partijen, ook in Nederland.

Dus ja, proberen kan geen kwaad :) Maar dit is ook niet objectief, ach ja, ik weet het, iedereen gaat me beoordelen als een testnet medewerker eerst en dan als affiliate :)

Succes!

Oggy Popov
 

fitsite

Nieuw lid
23 feb 2010
7
0
0
#4
Hallo

Ik vroeg me af hoeveel adverteerders er zoal samenwerken met testnet belgië? Op de website staan er een kleine 40. Maar van al deze adverteerders kan ik er mss één of twee op mijn website plaatsen (als ik wil dat de ads in de lijn blijven van mijn onderwerp). Is het klantenbestand van testnet belgië niet uitgebreider dan het aantal referenties op de website?

thx voor de reacties