TradeTracker software update

#1
Beste affiliates,

Wij zijn constant bezig onze software te verbeteren, zodat we u de beste instrumenten kunnen bieden om uw campagnes te managen en te optimaliseren. Dankzij deze nieuwe en unieke features kunt u nog succesvoller zijn met uw online activiteiten.

Banner Rotator Optimizer
We hebben een nieuwe optie toegevoegd aan de banner- en tekstlink rotators genaamd 'Automatically optimize material weight'. Door deze functie te activeren worden de gewichten van de verschillende banners en tekstlinks in de rotator automatisch geoptimaliseerd. U kunt kiezen tussen de verschillende ratio's: CTR, CLR, CSR, eCPM en EPC.

Voorbeeld: U heeft twee banners genaamd A en B. Banner A heeft een gemiddelde CSR van 1.00 en banner B heeft een gemiddelde CSR van 1.50. Wanneer u deze functie inschakelt en ervoor kiest om de CSR te optimaliseren, zal banner B automatisch een hoger gewicht krijgen dan banner A. Hij zal daarom meer worden getoond. Op deze manier is het veel gemakkelijker om een hogere conversie te genereren met uw rotators.

<img src="http://download.tradetracker.net/nl/mailing_content/rdmailing1.png" alt="" style="width:694px; height:320px; border:0px; margin:5px 0px 5px 0px;" width="694" height="320" />

Promotiemateriaal Preview
Uit het ?Promotiemateriaal rapport? in het menu 'Affiliate Management' -> ?Rapporten? was het al mogelijk om te beoordelen welke banners en tekstlinks de hoogste conversieratios genereren. In dit rapportoverzicht hebben wij een extra feature toegevoegd, waardoor het nu mogelijk wordt een preview te krijgen van het promotiemateriaal. U kunt deze preview zien door uw muis over de naam van het materiaal te schuiven.
Nu kunt u gemakkelijk en snel beoordelen welke type banner goed rendeert.

<img src="http://download.tradetracker.net/nl/mailing_content/rdmailing2.png" alt="" style="width:520px; height:615px; border:0px; margin:5px 0px 5px 0px;" width="520" height="615" />

Productfeed referentie
Enig idee hoe uw productfeeds in vergelijking tot het ander promotiemateriaal presteren? Vanaf nu kunt u dat eenvoudig achterhalen! Met de productfeed codegenerator kunt u nu, net als met de linkgenerator, een referentie toevoegen. Gegenereerde kliks, leads en sales kunnen nu direct in verband worden gebracht met de productfeed.

Opmerking: Als u de productfeeds automatisch op uw site importeert en referenties tussen producten wilt onderscheiden, kunt u ook bijvoorbeeld 'TT-REFERENTIE' intoetsen. Deze kunt u dan later vervangen met de gewenste referentie, die u aan het specifieke product wilt koppelen.

<img src="http://download.tradetracker.net/nl/mailing_content/rdmailing3.png" alt="" style="width:687px; height:567px; border:0px; margin:5px 0px 5px 0px;" width="687" height="567" />

Log nu in in de software van TradeTracker en ervaar wat deze nieuwe mogelijkheden voor u kunnen betekenen.

Indien u suggesties heeft met betrekking tot het verder optimaliseren van onze software, horen wij dit uiteraard graag. Stuur hiervoor een e-mail met input naar affiliate.support@tradetracker.nl.

Met vriendelijke groet,

TradeTracker Nederland
 
24 aug 2005
831
0
0
#2
Beste X van Tradetracker,

Geweldig dat jullie weer iets nieuws hebben...
Echter kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat jullie vooral heel erg bezig met sales en nieuwe dingen promoten. De CRM/Customer Support blijft hierbij erg liggen.


Hier zal je bijvoorbeeld nog een zinnige reactie op verwachten van Tradetracker:
http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,5299.0.html
http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,5277.0.html
http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,5007.0.html
http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,5327.0.html
http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,5088.0.html

Succes met beantwoorden
 
5

5KG

Guest
#6
ouwesmurf zei:
Al was het slimmer geweest, de opmerking te laten plaatsen door een moderator die niet ook betrokken is bij de concollega ;)
Zo kan je iedereen hier wel in een hokje plaatsen.

Nickname - Werkt bij/belang bij/ex werknemer/etc.

Kiest u maar...

Verder heeft JvH wel gelijk.

Systeem vind ik trouwens wel prettig om even ontopic te reageren.
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#7
Zo kan je iedereen hier wel in een hokje plaatsen.
Nickname - Werkt bij/belang bij/ex werknemer/etc.
Ben daar wel voorstander van, ja.
In andere items heb ik - waar van toepassing - dan ook steeds aangegeven de zwakheid van het hebben van petten in stereo, quatro, en triootjes.
Gelukkig ken ik niet iedereen op dit forum, maar van degenen van wie publiekelijk bekend is wie men vertegenwoordigd en dat af en toe ook in de praktijk brengen, verwacht ik "terughoudendheid", zeker wanneer er meerdere moderatoren zijn, het houdt de verhoudingen wat zuiverder.
Voor de rest moet ieder dat zelf uitmaken. Al zie je inderdaad sommige adverteerders en netwerkvertegenwoordigers met redelijk duidelijk vizier zich presenteren.

Stel je voor dat plotseling bekend wordt dat Santa Claus dit jaar niet alleen komt, maar z'n eigen kinderen meebrengt : valt gelijk het fundament onder onze voeten vandaan. ;D
Misschien een idee voor je blog : organiseren van een concilie voor het behoud van het celibaat van Santa C. 8)
 
5

5KG

Guest
#8
Dan herhaal ik wat ik eerder heb geschreven; iedereen heeft een dubbele agenda, zelfs Santa..
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#9
Dubbel ? De mijne is soms wel driedubbel..... probeer dan maar uit te vissen welke agenda je moet pakken. Je moet er soms een agenda voor bij gaan houden. ;D

Marcus / 7IP