Vertraging uitbetaling commissies oude Partnerprogramma (Tradedoubler)

goes

Nieuw lid
30 dec 2010
24
0
0
#1
Beste Partner,

Graag willen we je informeren over het uitbetalen van de commissies uit het oude Partnerprogramma. Doelstelling voor bol.com is om ieder openstaand bedrag, ongeacht de hoogte, uit te betalen aan onze Partners. We hebben daarom de afwikkeling van de uitbetaling vroegtijdig afgestemd met onze leverancier Tradedoubler.

Helaas heeft het proces van het opmaken van de betalingen vertraging opgelopen door onverwachte technische moeilijkheden en vakanties. Dat heeft als gevolg dat bol.com op dit moment het proces niet kan afronden. Vanuit bol.com hebben we elke dag contact met onze leverancier om een update te ontvangen over de voortgang van het proces.

We willen je via dit bericht in ieder geval geruststellen en verzekeren dat de betaling zal worden uitgevoerd. We hopen het proces zo snel mogelijk af te kunnen ronden en zullen je op de hoogte houden van de voortgang. We zullen dit doen via nieuwsbrieven, onze twitteraccount http://bit.ly/mUAv3E en onze Linkedin group http://linkd.in/qCcrQt. Mocht je in de tussentijd vragen hebben of ben je benieuwd naar de status aarzel niet om ons te mailen via partner@bol.com. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Het bol.com Partnerprogrammateam