Voorstellen (beheerder van opmerkelijk nieuws blog)

#1
Hallo,

Ik ben Eva en ik ben nieuw op dit forum.

Wil graag meer leren over hoe je met affiliate marketing geld kan verdienen.
Heb reclame op mijn site staan (zie linkerkant) - maar verdien er geen cent mee :eek: , terwijl ik al meer dan 1200 berichten heb geplaatst. Er gaat dus zeker iets verkeerd.

http://bijzonder-nieuws.blogspot.com/

Hoop veel van jullie te leren en wie er tips, advies of commentaar heeft mag altijd reageren. Dank je wel!
 
9 feb 2010
66
0
0
nujij.org
#2
Hoi Eva,

welkom op dit forum, je hebt een goede keuze gemaakt door je aan te melden!

Zelf ben ik 3 jaren geleden begonnen met affiliate marketing, het is niet makkelijk om iets te verdienen, zeker niet als je je niet specialiseerd.

Nu ben ik zelf in het begin ook niet gespecialiseerd bezig geweest, maar keek ik met name naar welke adverteerders voor mij het meest op zouden leveren, althans dat dacht ik. ;)

Zelf heb ik vorig jaar met 2 blogspots ongeveer 1500 euro verdiend, het jaar ervoor was dat 1000 en in het eerste jaar 600. Zoals je ziet gaat het gezegde " de aanhouder wint " zeker (gedeeltelijk) op.

Wat is het voordeel van Blogger? (Blogspot)

A: je kan er relatief eenvoudig veel bezoekers naar trekken door middel van social bookmarking, denk hierbij aan ekudos, nujij.nl maar ook aan mijn site: nujij.org ;) Je zult dan altijd op bezoekers kunnen rekenen. Nadeel is wel dat mensen hun informatie behoefte vervullen en dan weer weggaan, op naar een nieuwe prikkel.

B: Je kan ook een blogspot aanmaken met een specifieke naam cq doelgroep.

Wat kun je doen om in die korte tijd een conversie (klik,lead,sale) te genereren?

* Schrijf/plaats artikelen die met je advertenties te maken hebben, of, plaats advertenties die met je inhoud te maken hebben. Dat is niet hetzelfde, daar kom ik zo op terug.

* Denk aan je lay-out, een donkere site vinden veel mensen niet aantrekkelijk, of krijgen zelfs last van hun ogen.

* Maak gebruik van tekstlinks, deze kun je aan een woord " plakken " in je tekst, zorg ook voor relevante keywords (dat doe je al:)) Tekstlinks zetten over het algemeen beter om en jaagt ook niet snel mensen weg, al dat geknipper en gedoe vinden de meesten maar niets of zelfs storend.

* Als je een goed gevoel hebt bij een bepaalde adverteerder/branche, probeer dan eens een stukje te schrijven waarin je een product als onderwerp neemt, denk hierbij aan de tekstlinks

* Laat zien dat het je om de inhoud gaat, plaats je advertenties dus discreet, maar toch tactisch, als ik jou was dan zou ik die advertenties links weghalen en ze bijvoorbeeld tussen de tekst of berichten plaatsen. Verander ook van tijd tot tijd deze posities.

* Denk aan zoekmachines, deze vinden het niet leuk als je koppiepeest, dwz, als een robot, en die vergist zich niet, merkt dat jij lappen tekst kopieerd dan zal de zoekmachine je " straffen " door je lager in de rankings te plaatsen. Dit resulteerd uiteraard in minder bezoekers.

* Een hele simpele tip: Je kunt in je email een " handtekening " plaatsen, die verschijnt dan onder elk verzonden bericht. Zo laat je al je kennissen ed. weten dat jij een website hebt, elke bezoeker is er 1, 1 kan genoeg zijn voor een sale, en hoe vaker, hoe beter.
Plaats je website bijv. ook in je hyves profiel.

* Meld je website aan bij zoekmachines, als je googled op " add website url " dan vind je al aardig wat.

* Beste tip: Blogspot is een leuk begin, maar als je serieus wat (bij) wilt verdienen kun je toch beter je eigen domein huren, een eigen website dus. Als je hier meer over wilt weten, stuur me dan een berichtje, want dan heb ik een hele goede aanbieding voor je.

Ik wil je als jij dat ook wilt, ook graag helpen met het opzetten van een nieuwe site, uiteraard voor een vriendenprijsje :) Schroom niet om me het te vragen, want ik doe het voor mijn lol. Dus aan die prijs zal het niet liggen!

Ik heb nog veel meer tips voor je, maar ik ga zo lekker slapen :)

Ik zie je reactie graag tegemoet,

groeten,

Nils
 
2 mrt 2009
183
0
16
#3
Leuke stukjes hoor! Heb zonder dat ik het door had al 2 blog items gelezen!
Dat gebeurd niet snel!

Denk dat je hier boven al een zeer groot deel op weg geholpen bent.

Kijk ook eens naar andere advertenties die aansluiten op je artikel, de kans dat iemand dan geïnteresseerd is, is groter dan zomaar een willekeurige banner...