Webmaster zegt hallo

PAAAK

Nieuw lid
1 jul 2006
4
0
0
#1
Hallo,

Ik heb vandaag dit, voor mij, nieuwe forum ontdekt. Dan is het wel zo netjes om je na registratie even voor te stellen vind ik zo.

Ik ben 24 jaar, werkzaam in de (online) sales en heb naast deze full time baan ook zo'n 20 websites. Ik ben nu 1 jaar bezig en heb de smaak inmiddels goed te pakken. Ik heb er lol in en dat vind ik het belangrijkste.

Mijn sites zijn niet mooi te noemen, maar wel duidelijk en overzichtelijk. Helaas heb ik de techniek, kennis en ervaring niet om echt mooie sites te maken. Dus probeer ik het zo eenvoudig mogelijk te houden voor de gebruiker.

Over het algemeen gaat het hier om adultwebsites. Een voorbeeld van mijn sites kunnen jullie vinden op www.neukfilms.eu, www.camspam.nl en www.gratisneukfilms.eu.

Als jullie nog iets willen weten dan hoor ik het wel. Mocht dat niet het geval zijn dan wens ik iedereen in ieder geval veel lol toe in alles wat met internet te maken heeft.

Groet,

PAAAK
 

sloore

Nieuw lid
6 sep 2005
931
0
0
#2
Brengt dat eigenlijk op zo'n sites ?
Kan mij moeilijk inbeelden dat je daar voor betaald als je weet dat je vb met superspoof alles gratis kunt bekijken.
 

Japsen

Nieuw lid
25 aug 2005
376
0
0
www.vindproduct.nl
#3
sloore zei:
Kan mij moeilijk inbeelden dat je daar voor betaald als je weet dat je vb met superspoof alles gratis kunt bekijken.
Ik denk dat het geld wordt verdiend aan mensen die zoiets idd niet weten en die toch met een "bepaalde bui" c.q. "drang" achter hun pc'tje zitten? ;)
 

PAAAK

Nieuw lid
1 jul 2006
4
0
0
#4
Ach, als TheHun ermee richting de Quote500 kan komen waarom zou mij dat dan niet lukken?

De enige manier om er echt achter te komen of je er een leuke omzet mee kan maken is door ermee aan de slag te gaan. Hiervoor heb ik het een en ander op het net gezet: http://www.hoerenloeren.nl/Webmasters.htm

@ sloore :-[ wat is superspoof?? :-[