Webwinkel Vakdagen

BM

Nieuw lid
28 aug 2006
229
0
16
#21
Paul Schoenmakers zei:
Meer mensen hier SPAM van vivendo ontvangen via de Webwinkelvakdagen?

Ik heb echt aangegeven dat mijn emailadres niet gebruikt mag worden voor mailings, partners etc...
Yes... maar ik krijg hier ook wekelijks spam van bedrijven die via de KVK (?) bestanden hebben aangekocht.
 
24 aug 2005
831
0
0
#24
Tom - Conrad zei:
Ik ben er beide dagen te vinden. Borrel op de 29e lijkt me leuk, hoe laat en waar (in de buurt van welk standnummer) staat deze op de planning?
Tom, de borrel is in King Arthur op de Oudegracht (aan de andere kant van NS station) dus loopafstand van Jaarbeurs.


Wat: Affiliate Borrel
Wanneer: Donderdag 29 januari 2009
Waar: Utrecht
Tijdstip: 17.00 uur tot 19.30 uur
Sponsor: Affilinet http://www.affili.net/nl/

Locatie:

King Arthur
Oudegracht 101-103
3511 AE Utrecht
030 2311126
http://tinyurl.com/locatiekingarthur
 

stijn

Nieuw lid
7 dec 2005
263
0
0
www.fourpeople.nl
#26
Helaas kunnen wij donderdag niet.

Collega Cindy (Account Manager Belgie ;D) en ik zullen daarom woensdag aanwezig zijn. Als je ons wilt spreken die dag of gezellig een bakkie wil doen, mail of bel dan even!
 
10 dec 2008
141
0
0
#34
Ik was wat vroeg terug van een afspraak in de buurt van Utrecht dus ben even over de beurs gelopen. Het is (mijn inziens) nou niet echt een beurs waar je als affiliate wat aan hebt. Op de vakdag van de Vakantiebeurs heb ik iig nog wat contacten kunnen opzoeken en leggen.
Het was overigens wel leuk eens wat gezichten bij TradeDoubler Daisycon en Zanox te zien. (opvallend veel dames bij de laatste twee overigens :eek:)

Ik heb ook twee presentaties bijgewoond. De eerste was over inspirational shopping maar door de drukte (ik stond gewoon buiten de zaal/doeken) en lage nieuwswaarde weer vertrokken om later een presentatie van TradeDoubler te volgen. Hierin werd ook niets nieuws verteld (al werd de betekenis van affiliatemarketing toch wat moeilijk omschreven), behalve dan dat TD kennelijk het grootste affiliatenetwerk van Nederland is ::).
 

Scito

Nieuw lid
16 dec 2007
181
0
0
#35
Was er vandaag ook geweest, weer een leuke beurs! Altijd heel leuk om gezichten achter namen te zien, de ene wat leuker dan de andere natuurlijk ;). Heb een tijdje doorgebracht op de stand van Zanox om onze samenwerking te verbeteren en te laten groeien en verder nog wat individuele meetings gehad met adverteerders. Ben niet naar de sprekers gegaan, is toch altijd (te) basic als je al een tijdje in deze business zit.

Al met al een geslaagde beurs voor mij!