Woonlastenscan

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#1
Wat zijn jullie ervaringen met woonlastenscan. Ik heb dit programma er nu enkele maanden opstaan en een afkeur ratio van 100%. Nu heb ik niet meer dan 10 leads aangebracht dus kan ik weinig conclusies trekken. Voordat ik verder ga met het promoten van dit programma ben ik benieuwd wie er al een goedgekeurde lead heeft bij dit programma.
 
#4
Ik draai dit programma nu al een enige tijd.
K'ben er mee begonnen toen ik nog weinig wist van affiliate.

Wel heel wat clicks (171) gehad, maar slechts één lead!
en afgekeurd...

k'had namelijk zelf een offerte aangevraagd. k'wou ze even testen... :-X
2 dagen later ben ik door ze gebeld of de gegevens goed waren en is er een afspraak gemaakt voor een hypotheek adviesgesprek.

adviesgesprek heb ik geannuleerd.

Dit zijn mijn ervaringen en ook ik ben van plan ze te verwijderen.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
Wel heel wat clicks (171) gehad
uit curiositeit en een heel klein beetje ter verdediging van de adverteerder : ik mag ervan uitgaan dat deze 171 geschoond zijn van robots / spiders cs ?

Anderzijds, hoop ik dat wanneer je een dergelijke adverteerder opneemt, je ook even de site / landingspagina bekijkt en dan moet je hebben gezien dat ook deze van het kaliber is : baat het adres in de ene categorie niet, dan schaadt het ook in de andere niet. ;D
Kortom, levert de woonlast niets op, dan blijven we de klant bestoken met reisaanbiedingen, tv aanbiedingen, telefoonaanbiedingen etc. en met een beetje optimisme is de klant vergeten, dat 'ie aan die ellende kwam via jouw website.
Mag duidelijk zijn dat je account niet beloond wordt voor de evt. leverantie van een plasma-tv met lening van .......

Dat moet iedereen voor zichzelf maar uitmaken, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar professionele bemiddelaars cq. "fabrikanten", op termijn maken zeze bedrijven de markt m.i. kapot. 8)