XIDESIGN Affiliate Systeem, verdien 5 tot 10 euro per lead.

XIDESIGN

Nieuw lid
19 mrt 2011
1
0
0
#1
Wij hebben ons eigen Affiliate systeem ontwikkeld wat de mogelijkheid geeft om andere hosting en ssl certificaten aan te bieden en hier een leuke lead vergoeding aan te verdienen.

Waar kan ik me aanmelden?
Het systeem is te vinden op htp://affiliate.xidesign.nl . Aanmelden is volledig gratis, en uitbetalingen gaan al vanaf ? 5,- (dus 1 bestelling).

Producten
Op dit moment hebben wij een feed van 12 producten, echter zal dit in de loop van de tijd worden uitgebreid.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Ben altijd geïnteresseerd in hoe iemand hosting nog "nieuw" kan brengen, zodanig dat ik me geroepen voel om het anderen toe te roepen, dus fluks naar de website en dan lees ik dit :
title: XIDESIGN | Media - Webhosting, Domeinnamen, Webdesign, Huisstijlen, Webshops en meer!

description: XIDESIGN | Media - Webhostig, Domeinnamen, Webdesign, Huisstijlen, Webshops en meer!

keywords: XIDESIGN | Media - Webhostig, Domeinnamen, Webdesign, Huisstijlen, Webshops en meer!

onderscheidend .......

<h1>Websites, logo?s, visitekaartjes, huisstijlen, webhosting, domeinnaam registratie, webshop en overige internet diensten wij doen (kunnen) het allemaal!</h1>

is veel ......

<h2>Wij werken snel en efficient, <span>maar zijn zeker geen valsspelers.</span></h2>

de span en handdiensten doen hier weinig, maar waarom zouden wij veronderstellen dat de spreker een valsspeler zou zijn ???

Wij zijn een jong team van vrolijke gezellige ondernemers die hun hart en ziel bij internet diensten zoals webdesign, webhosting en het exploiteren van website(s) hebben liggen. Hard werken doen wij graag, want wij vinden het werk dat wij doen wel leuk.
Wij zijn professionals in diverse internet diensten, om deze reden kunnen wij u 1 pakket aan diensten aanbieden en hoeft er geen tussenpartij van pas te komen om een complete website te realiseren.

<h2>Hosting voor iedereen,<span> shared hosting, resellers en dedicated servers!</h2>
Omdat wij u graag passend van dienst willen zijn bieden wij u diverse hosting mogelijk, onder andere shared hosting, reseller hosting en dedicated servers.
Op een affiliate forum is dit vragen om problemen, en begint al met een eigengemaakt affiliatesysteem zonder te vertellen wat het kan.
Persoonlijk denk ik dat het ietsje meer aan nuances verdient. ;)