1st Affiliate club

#1
In een ander topic, waar iemand zich voorstelt vindt discussie plaats over de 1st Affiliate Club.

http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,5521.0.html

Het leek mij beter om deze discussie in een apart topic te bespreken. Kort gezegd wordt er bij 1st Affiliate Club een gratis kant en klare website aangeboden, maar je bent wel verplicht om hosting af te nemen bij een ander bedrijf. Voor aanmelding krijg je ? 30,--, de hosting kost ? 45,--. Voor het aanmelden van nieuwe leden krijg je vervolgens tussen ? 1,-- en ? 3,--.

Wat mij in ieder geval tegen staat is dat dit niet duidelijk op de site wordt aangegeven. Dus wel de bonus, maar niet de kosten. Er wordt alleen maar geschermd met "gratis" . Ook krijgen de mensen die mee gaan doen dus steeds meer concurrentie van mensen die precies hetzelfde doen. Ik ben wel benieuwd naar wat jullie mening is over dit concept. Is het een goede manier om geld te verdienen of is dit iets wat affiliate marketing een slechte naam bezorgt?

Zie bijvoorbeeld hier: http://www.internetoplichting.nl/index.php?topic=14758.0

Graag jullie meningen.
 

pippelpap

Nieuw lid
6 sep 2006
653
0
0
#2
Catharina zei:
Voor het aanmelden van nieuwe leden krijg je vervolgens tussen ? 1,-- en ? 3,--.
Dus al die irritante spammers die hier via hun reflinkjes leden proberen te werven doen dat voor een lousy paar euro's? Wat triest...

Ik heb trouwens niks tegen die 1st aff club.. Als het mensen zonder vakkennis helpt een paar eurootjes te verdienen, leuk toch? Veel armer kunnen ze er iig niet van worden. Wel vind ik het hostingpakket overdreven duur. Ok, het eerste jaar niet, vanwege de bonus, maar daarna blijf je neem ik aan ?45 p/j betalen...
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#3
Catharina zei:
In een ander topic, waar iemand zich voorstelt vindt discussie plaats over de 1st Affiliate Club.
Dat komt omdat de moderatoren zitten te slapen en blijkbaar geen prioriteit stellen aan het bestrijden van spam.

Voor het overige: inhoudelijke bespreking is niet nodig vanwege rule #1 (spammers liegen). En bedenkt dat wie een fatsoenlijke handel heeft nimmer hoeft te spammen.
 

pippelpap

Nieuw lid
6 sep 2006
653
0
0
#4
Niels II zei:
Ik heb trouwens niks tegen die 1st aff club..
Dit neem ik terug! Ik heb net even op die site gekeken en ik het blijkt een ander concept dan ik dacht. Ik dacht dat de kant-en-klare site die klanten krijgen mensen hielp met affiliateprogramma's geld te verdienen, maar de enige mogelijkheid tot verdienen blijkt te bestaan uit het aanbrengen van nieuwe leden (of moet ik zeggen slachtoffers?). Het is dus niets meer dan een piramidesysteem.

En de site staat vol met overduidelijke leugens als

1st Affiliate Club is leider in het verlenen van internet en affiliate marketing diensten wereldwijd.
en
Veel van onze affiliates verdienen 12,000 ? per maand
 

fgielen

Nieuw lid
19 aug 2007
507
0
0
#5
Catharina zei:
of is dit iets wat affiliate marketing een slechte naam bezorgt?
Dat is duidelijk!

Affiliates zijn constant met hun eigen business bezig en zijn hier creatief en commercieel in op een gezonde manier.
Wordt tijd dat onze heren moderatoren zulke gasten per direct de mond snoeren.
 
7 jan 2008
65
0
0
www.fersell.com
#6
Als de informatie correct is, dan is het een geoorloofde manier van internet marketing.

Of het een toegevoegde waarde is voor diegene die inzee gaat hiermee en inkomsten wilt genereren uit het internet. Denk het niet. Dat is het nadeel van internet. Een hoop bocht!! en maar een klein aantal goede en waardevolle vruchten.

Afgezien daarvan, deze website is een en al misleidend.

"Meld je vandaag nog aan en ontvang een bonus van 30 ?, alleen maar voor het registreren!"

Gewoon gedaan, om te checken. Geregistreerd en zoals verwacht een mail met een goedkoop verkooppraatje.

Blijkt dat je de bonus niet krijgt bij het registreren, maar bij het afnemen van een product.

===

Beste Eric,

Het lijkt op het eerste gezicht allemaal professioneel, als je even de pagina leest dan is te zien dat je nog een newbie bent. (Wikipedia.org) Dat is ok, zijn we allemaal geweest

Het is aantrekkelijk om als beginneling op deze manier je geld te proberen te verdienen. Ik ben je website ook op andere forums tegen gekomen. Gepromoot door jouw klanten. SPAMMEN is dat wat je je klanten leert?

Stop je tijd niet in dit soort handeltjes. Uiteindelijk zal ook jij erachter komen dat er vele makkelijkere, respectvollere en waardige manieren zijn om succesvol online te zijn.
 
7 jan 2008
65
0
0
www.fersell.com
#9
pietervangils zei:
In 30 dagen tijd zal je met onze 1-op-1 support, 100 ? tot 500 ? per dag verdienen.
Alleen al om zo'n zin vind ik dat de hele website van 1st Affiliate Club gebanned moet worden van het internet. Dit is wat affiliate marketing een slechte naam geeft!
Pieter.

Wat bedoel je precies? Opzich is er niks verkeerds met deze zin. Behalve dat het bedrag nogal aan de lage kant is ;D
 

pietervangils

Geen newbie meer!
30 jul 2007
160
0
0
pietervangils.com
#10
@Rechtsklikkie: Ik heb een ontzettende hekel aan het "get rich quick" imago van internet en affiliate marketing in het bijzonder. IK moet in ieder geval hard werken voor de centen die binnen komen, met mij verwacht ik het overgrote merendeel van dit forum. Er komen genoeg centen binnen, dat is het probleem niet ;D... maar ik werk er voor, neem de risico's en ben er bijna 24 uur per dag mee bezig (bij wijze van spreken).

Dus geen paar uurtjes per dag die resulteren in duizenden euro's per maand!

"Na 30 dagen tot 15k per maand verdienen".....Helaas zijn er mensen die dit geloven, er daarom in trappen en partijen als 1st affiliate club op deze manier in leven houden. Ik vind het misleidende reclame omdat het simpelweg niet waar is dat mensen dit zullen verdienen.

Veel van onze affiliates verdienen 6000 ? per maand en dat slechts met een paar uurtjes werk per week.
Tsja dat gaat er bij mij gewoon niet in... Affiliate marketing heeft nu eenmaal niet het beste imago wanneer je het vergelijkt met andere marketing kanalen. Deels komt dit doordat affiliate marketing te veel wordt gerelateerd aan ebooks met get-rich-quick-verhalen en partijen met een MLM structuur. Ik zou dit graag zien veranderen maar daarvoor moeten er wel dingen veranderen. Ik ben dan ook van mening dat er opgetreden moet worden tegen 1st affiliate club, het liefste bannen van het internet om onwetende mensen te beschermen!
 
7 jan 2008
65
0
0
www.fersell.com
#11
Aan misleiding zoals de site waar het over hebben daar heb ik ook een hekel aan.

Een paar uurtjes per dag werken die resulteren in 1000 euro's per maand. Is mogelijk maar niet als je pas net komt kijken. (Tenzij zoveel geluk hebt of heel slim bent)

Maar een paar 1000 euro's met hard werken dat is wel degelijk mogelijk, zelfs voor de newbie die nog nooit van affiliate marketing heeft gehoord.

Ik dacht een jaar geleden precies als jou. Heb hard gewerkt en weinig verdient.

Maar ben meer dan een half jaar weggeweest van het forum, het harde werken even aan de kant gezet en alleen gefocust op studie. Hey mijn website ziet er nog precies uit als een half jaar geleden. ;D Toen ik wilde beginnen met het verkopen van producten. Maar ben blij dat ik het heb uitgesteld.

Internetmarketing is zo breed, en kent zoveel mogelijkheden. Na de flop van Rechtskliknavigator.nl (waar ik veel tijd in had gestoken) dacht ik dat het het beste zou zijn om eerst te orienteren wat mij het beste ligt.

Heb 100den euro's aan cursussen uitgegeven. (allemaal "get rich quik") Zowel slechte als goede. Ben enkele hele goede cursussen tegen gekomen. En heb nu wel een vrij goed beeld van alle mogelijkheden.

En heb het gezien met eigen ogen, dat medestudenten die totaal geen kennis hadden van affiliatemarketing hadden, vanuit het niets binnen 1 maand volledig zelfstandig zijn geworden en al hun inkomsten zijn gaan generen via internet. En dan niet 100-500 euro, maar het 10 voudige ervan.
 

pietervangils

Geen newbie meer!
30 jul 2007
160
0
0
pietervangils.com
#12
@Rechtsklikkie: Ik ben het eens met de strekking van je verhaal. Door serieus bezig te zijn en er tijd in te steken kun je zeker geld verdienen met affiliate marketing. Ik heb recentelijk in Malta nog verschillende mensen gesproken die minder dan een jaar bezig waren en een goede omzet wisten te halen. Veelal studenten met een gezonde werklust en een frisse blik op online marketing.

Mijn berichten in dit topic zijn ook niet bedoeld om mensen af te schrikken dat het niet kan om geld te verdienen met affiliate marketing maar wel om ze te waarschuwen voor partijen die ik niet vertrouw.
 

isWeb

Nieuw lid
28 aug 2008
208
0
0
www.isweb.nl
#14
Rechtsklikkie zei:
En heb het gezien met eigen ogen, dat medestudenten die totaal geen kennis hadden van affiliatemarketing hadden, vanuit het niets binnen 1 maand volledig zelfstandig zijn geworden en al hun inkomsten zijn gaan generen via internet. En dan niet 100-500 euro, maar het 10 voudige ervan.
Vaak de enige kanttekening die bij dit soort quick-rich dingen vergeten wordt; is dat men veelal afhankelijk is van 1 site. Haal die site weg en er blijft niks over.
Als je eenmaal een keer een cashcow hebt, zorg dan dat je je risico's spreid als quickcasher ;)
 
7 jan 2008
65
0
0
www.fersell.com
#15
@pieter,

Dat is ook goed, en een forum is een ideale plek om bedriegers en bull***t tegen het daglicht te houden.

Aan de andere kant. Als ik een niewbie was en deze topic had gezien. Dan had ik er wel voor gegaan. Ondanks de negatieve reacties van de medeleden. Niet uit eigenwijsheid. OK Misschien een beetje ;D Maar wel om 2 redenen.

1) een simpele rekensom. 45-30= 15. Waar vind je voor 15euro een jaar lang hosting (met de features die aangeboden worden). Een domeinnaam kost al +/- 7 euro.

2) Bull of niet. Je leert er altijd wel iets van. Zaken doen betekend ook risico's nemen en verlies incalculeren.

Door de misleidendheid, krijg je irritatie en heb je snel zoiets van ik ga hem niet sponsoren. Daardoor vergeet je dat je er een heelhoop voordeel bij kan halen. Zeker als je inkomsten nog niet echt denderend zijn. Maar laat hem, als dat zijn manier van zaken doen is. Hij mag er trots op zijn. Wij kunnen elkaar tijdens de borrel recht in de ogen aankijken. En met trots opscheppen over ons succes.

@isweb,
Als affiliate marketier moet je je niet focussen op 1 website of 1 product of 1 techniek. Wat vandaag hot is kan morgen al uit de tijd zijn. En denk ook dat de meeste zoniet elk affiliate marketier hier op het forum wel meerdere sites heeft.
 

isWeb

Nieuw lid
28 aug 2008
208
0
0
www.isweb.nl
#16
Rechtsklikkie zei:
@isweb,
Als affiliate marketier moet je je niet focussen op 1 website of 1 product of 1 techniek. Wat vandaag hot is kan morgen al uit de tijd zijn. En denk ook dat de meeste zoniet elk affiliate marketier hier op het forum wel meerdere sites heeft.
Agree, absoluut. Ik heb zelf alleen wel het idee dat die quick-rich dingen vaak afhankelijk zijn van 1 product/techniek/site.
 
7 jan 2008
65
0
0
www.fersell.com
#17
Het probleem is niet "de quick rich" maar de manier hoe dat het benadert wordt.

Het is een feit dat er geld te verdienen is met affiliate marketing. Omdat het nog vrij nieuw is, ben je afhankelijk van de ervaringen die andere willen delen. De ene schrijft een cursus over adwords, de ander over seo. De ene is kwaliteit de andere minder.

Daarom heb ik me niet op 1 cursus gefocust. Hoe slecht of goed een cursus ook is, je steekt er altijd wat van op. Als je niet bang bent om daarin te investeren, dan komt het wel goed.

Wat is 50euro nou voor een cursus? Koop je er 100 dan ben je 5000 euro kwijt. Stelt niks voor. Ga jij maar studeren, dan betaal je 5000 euro voor een jaar college en boeken. En dan moet je nog minstens 3 jaar hetzelfde betalen voor een diploma.

Zoveel heb ik er niet gekocht, nog niet eens de helft. Elke cursus die je volgt, geeft weer meer inzicht, waardoor je steeds beter de goede van de slechte cursus kunt onderscheiden. Zo kom je steeds dichter bij het einddoel wat je voor ogen hebt.

Op het moment dat je daar bent en je kijkt terug, dan zul je zien dat 80% verspilde tijd en geld is. Maar dat is niet belangrijk. Belangrijk is dat die 20% ervoor hebben gezorgd dat je je doelstelling gehaald heb.
 

mozilla

Nieuw lid
23 jan 2008
1.235
0
0
#19
ik dacht dat ik me regelmatig druk maakt om onzin dingen maar jullie zijn er ook goed in , en terecht hoor..
dit soort praktijken hou je niet tegen...
Als je al nagaat dat er jaarlijks enkele miljarden omgaan in webshops en aankopen via internet betekend dat er veel geld uitgegeven word op internet,en Nederland loopt zelfs zo goed als voorop.
kortom...er zijn vele manieren om geld afhandig te maken...
Dit soort praktijken zag je op Amerikaanse sites...
de
Code:
1staffiliateclub
heeft ook een copy hier
Code:
ikwilgeldverdienen(dot)com
, en hier
Code:
fm-affiliate.(dot)com
, etc.....etc...

natuurlijk spammen we ook de gratis directory's even ...
Code:
http://www.marktplaza.nl/Een-gratis-web-pakket-en-veel-geld-verdienen-6423843(dot)php
en bij 2dehands.nl kom je ze ook tegen...
ze gebruiken fake reviews en ach....als er mensen zijn die daar in trappen dan hou je dat toch niet tegen...
een vroegere baas van mij zij eens....mensen willen gewoon belazerd worden..............en daar heeft hij wel gelijk in.