Producten promoten zonder product ervaring?

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#21
zondervleugels zei:
Aha, PPC dus. En daarbij leef je ervan dat bezoekers op jouw advertentie klikken in plaats op die van een ander of zelfs die van de aanbieder zelf?

Is dit niet een wat dun businessmodel? Indien de merchant besluit zelf PPC te doen ben je weg, of zie ik dat verkeerd?
Ja, maar jij leeft toch ook van de bezoekers die op jouw link drukken ipv de andere links die daar organic staan, ook die van jouw adverteerders? Zowel organic als PPC blijft het altijd een stijd op wie geklikt wordt, daar zie ik geen verschil in.

En nee, het is geen dun businessmodel, ik stuur het verkeer niet rechtstreeks naar de adverteerder maar via mijn eigen pagina en dan klikt de bezoeker door naar 1 of meer adverteerders. Dus als de adverteerder ook zelf via PPC adverteert is dat absoluut geen probleem. Als jij bv PPC zou gaan doen voor je Vakantie in Afrika site maakt het toch niet uit dat Djoser daar ook adverteert?

Zoals ik al zei doe ik precies hetzelfde als jij alleen jij haalt je bezoekers via organic, ik betaal er voor.

Ik denk dat het juist geen dun businessmodel (dat hebben de jaren wel bewezen) omdat ik altijd totaal vrij ben in mijn keuzes. Als je een website helemaal maakt op 1 of 2 specifieke onderwerpen om zo hoog in organic search te komen ben je daar heel lang zoet mee. Mochten bepaalde merchants in een keer stoppen die jij op die organic site hebt, is dat heel zonde van al het werk.

Ik kan 's ochtens beslissen dat ik een produkt of dienst wil verkopen, lekker inspelen op de aktualiteit, paginaatje in elkaar zetten en verkeer erop en testen maar. Werkt het, lekker laten staan, werkt het niet, stoppen maar weer en de volgende. En er is bijna geen einde aan ;D Ik kom in ieder geval altijd tijd te kort.

Zoals al eerder gezegd, ik twijfel er geen moment aan dat jouw business model ook zeer goed kan zijn, jij hebt bv. weer geen kosten voor PPC, en het is voor mij zeker niet beter of slechter, dat is nou juist de charme van affiliate marketing. Iedereen kan het precies op z'n eigen(wijze) manier doen 8)
 
#22
Er is wel wat meer verschil dan waar de bezoekers vandaan komen. Ik probeer (of moet) toegevoegde waarde te bieden zodat ze via mij bij de merchants terecht komen. Jij doet dat niet, en ik probeer dus te begrijpen waarom dat bij jou niet nodig is.
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#23
zondervleugels zei:
Er is wel wat meer verschil dan waar de bezoekers vandaan komen. Ik probeer (of moet) toegevoegde waarde te bieden zodat ze via mij bij de merchants terecht komen. Jij doet dat niet, en ik probeer dus te begrijpen waarom dat bij jou niet nodig is.
Maar moet je die toegevoegde waarde leveren voor de conversie of om hoog organic te komen? Maw, zou je als hetzelfde verkeer had slechter converteren als je minder unieke content op je site had staan? Dus ik weet niet of het bij jou de toegevoegde waarde wel of niet nodig is, misschien valt de conversie wel terug, misschien niet.

En wat is toegevoegde waarde, in bepaalde gevallen zullen dit uitgebreide reviews en ervaringen de toegevoegde waarde zijn, waardoor de conversie zal stijgen. Maar voor veel consumenten kan alleen al een lijstje de toegevoegde waarde zijn zie bv. de startpagina's of de vergelijkingssites.

Zolang je maar zelf ziet dat je eigen affiliate plannen werken komen we allemaal vanzelf daar in Rome ::) Alhoewel Afrika me dan beter klinkt :p
 
#24
Die toegevoegde waarde moet ik leveren voor de conversie. Het gaat daarbij niet alleen om informatie op de pagina, maar ook over het opbouwen van een relatie met de bezoekers. Via een nieuwsbrief bijvoorbeeld. Ik haal de beste resultaten na het uitsturen van zo'n nieuwsbrief.

Ik vermoed dat het verschil zit in de markt en de producten, maar ben dan nog altijd aan het gissen...
 
#25
Er zit een groot verschil in PPC (betaald bezoekers werven) en SEO (gratis bezoekers).
Webmasters die een groot budget hebben hoeven zich niet druk te maken om de kosten voor promotie (marketingbudget), zolang ze maar winst maken op elke verkoop en dat is een kwestie van goed je Google Adwords statistieken en conversieratio in de gaten houden. Het is een simpeler businessmodel, omdat je het voor jezelf heel simpel maakt. Maar een affiliate die gebruik maakt van zoekmachine optimilatisie investeert wel meer tijd in zijn site, maar in ruil daarvoor maakt hij zeer waarschijnlijk meer winst (hogere marge i.v.m. GRATIS promotie *bespaart veel geld*), scoort een hogere conversieratio (om hoog te scoren in de organische resultaten heb je een uitgebreide contentsite nodig en een site met veel content warmt een oprecht geïnteresseerde prospect (mogelijke klant die echt interesse heeft in de door de affiliate aangeboden informatie) beter op en daardoor neem de kans op een verkoop toe).

Zo heb je dus verschillende strategieën om een product te promoten. En door alsmaar te testen en de resultaten goed bij te houden weet je waar je het meest geld mee verdient.

Mijn voorkeur gaat zeker uit naar zoekmachine optimalisatie.
Pay-Per-Click (PPC) brengt veel meer risico's met zich mee en is niet aan te raden voor beginners.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#26
zondervleugels zei:
@Fred en ook @PJ: kunnen jullie dan eens vertellen wat dan wel jullie toegevoegde waarde is? Op de vragen in mijn vorige post gaan jullie niet in...
Ik had al duidelijk gemaakt dat dat verschilt afhankelijk van het product en het soort site dat je daar omheen bouwt.

In het geval van oranje roeptoeters kan die er slechts uit bestaan dat je met een schreeuwerige quasi-uitbundige pagina de stemming van de doelgroep nog wat extra opfokt, zodat ze gretig op de bestel-knop drukken. (Zulk publiek moet je geen lappen tekst voorschotelen, want daar schrikken ze van.)

Gaat het om goedkope vakanties dan moet je ook niet overdreven veel informatie plaatsen: wat gegevens over het hotel en vooral wat er allemaal inbegrepen is (trek je zo uit de databases van de aanbieders). De toegevoegde waarde is dan bijvoorbeeld de presentatie, waardoor de bezoeker in een oogopslag kan zien waar hij zich het goedkoopst klem kan zuipen, met Duitsers vechten om een ligstoel bij het zwembad en met Russen worstelen om al eerste bij het buffet te zijn. Ook hier gaat het daarnaast meer om een sfeertje maken en misschien eens een leuke invalshoek bedenken, waardoor je als eerste kunt adverteren met gegarandeerd 100% Rus-vrije all-inclusives.

En als het om verre reizen gaat dan kun je ook alle kanten op. Zelfs met alleen de informatie uit de datafeeds van de reisorganisaties kun je toegevoegde waarde creëren, door de reizen per bestemming op zo'n manier op een rij te zetten dat mensen die door de bomen het bos niet meer zien ineens wel hun keuze kunnen maken.

Veel hangt er vanaf wat je eerste keuze is: bouw je een merk op of gaat het erom bezoekers meteen door te sturen naar waar het geld verdient wordt. In het eerste geval kun je je site zoveel optuigen als je wilt. In het laatste geval kan dat juist onverstandig zijn.

En dan hangt het allemaal af van je doelgroep en van de kwaliteitseisen die je stelt. Ik zie erg veel reissites waar je de eerste alinea al weet dat de site van A tot Z bestaat uit door niet al te kundige mensen aan elkaar gebrabbelde nietszeggende informatie en reclamepraatjes uit andere bronnen. Zelfs als de makers de taal een beetje beheersen (wat zelden het geval is) vind ik dat tijdverspilling. Maar allicht zullen er klanten zijn die erin trappen of die zo snel mogelijk doorklikken in plaats van het venster te sluiten, dan is het doel ook bereikt.

Een andere categorie waar ik een beetje mies van word zijn sites vol gebruikerservaringen. Doorgaans ontbreekt iedere vorm van kwaliteitscontrole, waardoor je wordt opgescheept met de nutteloze kennis dat Chantal het ergens "toppie" heeft gevonden. Wat moet ik daarmee? Behalve de waarschuwing ter harte nemen, omdat ik niet aan een ontbijttafel wil zitten tussen mensen die woorden als toppie gebruiken? Maar ook in dit geval is er het risico dat ik op een advertentie klik en is het doel alweer bereikt.

Zoals gezegd: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Dat kan een bloedserieuze informatieve site zijn met een enorme bezoekerstrouw of een pagina waarop je niets kunt dan doorklikken en alles er tussenin. Daarbij kan het nooit kwaad om een beetje te prikkelen en een doelgroep te bedienen.

Net als met die Rus-vrije vakantie (het product wordt echt aangeboden!) kan ik ook door jouw site op het idee komen om een tegensite te bouwen: vakanties waarop je gegarandeerd geen last hebt van jengelende kinderen. Bereik je vast een leuke doelgroep mee. En ook nu kun je weer alle kanten op: van een handig overzicht van alleenstaandenreizen tot een compleet opgetuigde site, met (omdat dit een heel specifieke doelgroep is) bezoekerservaringen. "In het restaurant van Hotel Royale spotte ik tijdens het ontbijt toch een kleuter!" Een ergernissen top 10 kan er ook wel bij. En natuurlijk tips over hoe je ouders voorzichtig op het idee kunt brengen dat de overlast die hun kroost veroorzaakt aanleiding zou kunnen zijn om in te grijpen. Ook leuk: handige zinnetjes als "uw nazaten zitten met hun tengels in mijn dessert" in tien verschillende talen. Tevens aan te bieden als handig uit te printen PDF met jouw logo erop.

Het is dat ik de tijd er niet voor heb, anders ging ik morgen nog kindvrijevakantie.nl bouwen. Als je het een beetje slim aanpakt kun je daarmee veel reuring veroorzaken en dat is altijd goed om de site bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Echt, de vraag wat de toegevoegde waarde is is er een die een gek kan stellen maar tien wijzen nog niet in zijn geheel kunnen beantwoorden. Gelukkig maar, want dat betekent dat de mogelijkheden onbeperkt zijn.
 
#27
@PJ, fantastisch!! Meteen beginnen met die kindvrijevakanties.nl !!

Maar dat is wel weer een site zoals ik het ook zou doen (misschien begin ik er nog eens aan als jij het niet doet).

Bedankt ook voor de andere uitleg. Ik vind een snel-doorklik site nog altijd behoorlijk dun. Ik denk dat hoe meer je biedt, hoe meer kans je maakt op conversie.

Daar staat natuurlijk tegenover dat je met PPC en weinig werk aan een pagina veel meer dingen kan uitproberen.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#28
zondervleugels zei:
Ik vind een snel-doorklik site nog altijd behoorlijk dun. Ik denk dat hoe meer je biedt, hoe meer kans je maakt op conversie.
Dat verband zie ik niet zo: je kunt een arbeidsintensieve site maken die onrendabel is en een super dunne site die converteert als een tierelier.

Daar staat natuurlijk tegenover dat je met PPC en weinig werk aan een pagina veel meer dingen kan uitproberen.
Dat is zondermeer waar. Maar je moet het allemaal niet te zwart-wit zien: PPC kun je ook gericht inzetten voor een informatieve site. Zie alle mogelijkheden als een grote gereedschapskist waaruit je steeds pakt wat je op dat moment kunt gebruiken.

Het belangrijkste is het idee dat je hebt voor een site. En bij het uitwerken van dat idee moet je je zo min mogelijk beperken en naar hartelust verdienmodellen uitproberen.
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#29
Ja, het een sluit het ander zeker niet uit, je kunt ook PPC en organic doen. En ik ben het zeker eens dat niet iedere website waar veel aandacht aan is besteedt ook beter converteert. Ken genoeg snel-doorklik-sites die super conversies halen. De conversie ligt toch voor het grootste gedeelte ook aan de keywords waar je de consumenten op binnenhaalt. Als ik via ppc op het keyword ''Afrika vakantie ervaringen'' zou zitten, zou waarschijnlijk jouw site het beter doen, maar als je het keyword ''Afrika reis lastminute" kan een dunne site het beter doen omdat die mensen alleen maar snel iets willen boeken en dan kun je ze beter zsm op de website van de adverteerder brengen.

Ik vraag me af wat mensen die alleen organic doen en PPC een dun business model vinden, doen als hun site niet meer goed in de search uitkomt of als er belangrijke merchants stoppen. Dan komt er dus geen verkeer meer en dan? Wachten maar weer tot je weer opklimt? En in de tussentijd moet er toch ook eten op de plank komen? Dus misschien is een combo wel het beste...

En zondervleugels, heb je het getest als je minder content aanbied of de conversie dan afneemt? Maw weet je zeker dat die content er voor zorgt dat je de sale krijgt? Ik heb vaker ondervonden met tests dat je soms ook teveel info kan geven waardoor de consument verward raakt en juist niet tot een aankoop over gaat, of nog verder gaat vergelijken op andere websites, dus geen sale. Ik zeg hier niet dat dat in jou geval ook zo is, maar daarom altijd blijven testen en uitproberen en je niet beperken ook al zie je ergens niet direkt wat in. Gewoon uitproberen en je weet het :p
 
#30
OK, duidelijke verhalen.

Overigens zijn die dunne goed converterende sites de uitzonderingen. het grote voordeel is natuurlijk dat je veel tests kunt doen om die uitzonderingen te vinden.

Sites met veel content die slecht converteren zijn er natuurlijk ook, de kunst is dat snel(ler) te onderkennen en dan te stoppen of aanpassingen maken.

Het probleem van stoppende merchants geldt natuurlijk voor beide modellen. Het is dan zaak om andere merchants te zoeken. Ik mik sowieso niet op een enkele merchant.

Teruglopend verkeer van de zoekmachines kan ook, en gebeurt zo af en toe. Bouw je echter op goede content dan komt dat verkeer weer terug, en zelfs meer. Ondertussen bouw je een relatie met bijvoorbeeld een nieuwsbrief, waardoor je minder afhankelijk bent van de zoekmachines.

Test op conversie bij minder content heb ik nog niet uitgevoerd nee. Ik ben nog in de spiraal omhoog: hoe meer content ik aanbied, hoe beter de resultaten.

Wel ben ik het met je eens dat teveel content bezoekers kan verlammen, dat probeer ik natuurlijk te voorkomen.
 

mozilla

Nieuw lid
23 jan 2008
1.235
0
0
#31
Promoot jij producten waar je geen ervaring mee hebt?
Dat is een goeie...
dus geen ervaring dan promoot je het niet?
Hoe zit dat met reizen?
Of met de aanbieders?

Ik zag heel wat puin voorbij komen met het programma .."red mijn vakantie",betekent dat,dat we sommige reisboeren er nu uitgooien ...omdat de ervaring negatief is ?
denk het niet..
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#32
mozilla zei:
Ik zag heel wat puin voorbij komen met het programma .."red mijn vakantie",betekent dat,dat we sommige reisboeren er nu uitgooien ...omdat de ervaring negatief is ?
denk het niet..
Laten we het nog eens wat scherper stellen dan: die oplichter met zijn nietbestaande vakantiehuizen in Spanje, dat kon je op je klompen aanvoelen of op zijn minst voorkomen als je een beetje kritisch kijkt naar welke merchants je opneemt. Neem je ze toch op, ben jij dan niet (net als het betreffende netwerk) medeverantwoordelijk voor de schade die de oplichter heeft aangericht? Zou een soort ketenaansprakelijkheid hier niet op zijn plaats zijn?
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#33
Denk ik niet, zou toch heel vreemd zijn als je als affiliate alle merchants moet gaan checken?? (en waarop??) De verkoop ligt tenslotte bij de merchant, niet bij ons. Dus een ketenaansprakelijkheid lijkt me een beetje vreemd. Die huizenboer zal misschien ook wel in de krant of op tv geadverteerd hebben, zijn die dan ook mede aansprakelijk?? ???
 

mozilla

Nieuw lid
23 jan 2008
1.235
0
0
#34
Maar wat doe je als je op tv ziet dat er veel klachten over een reisorganisatie zijn die reizen verkoopt voor een hotel waar de kwaliteit nul is en er iets heel anders in de gids staat?
we praten over een grote reisboer..
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#35
Ligt er aan.... als het echt een grote naam is zal die toch op m'n website staan, ik vind het toch ook vooral de eigen verantwoordelijkheid van de consument en ik dwing niemand tot een aankoop bij een merchant. En consumenten kunnen genoeg controleren en lezen op forums of naar die tv programma's gaan zitten kijken om hun eigen weloverwogen keuze te maken. Ik ga die niet alvast voor ze maken.

Zoals ik al eerder zei, hoe kan ik controleren of een merchant wel of geen goed werk levert? En de programma's op tv kunnen er natuurlijk ook wat van. Afgezonderd van zo'n oplichtende huizenboer gaan er natuurlijk zat dingen fout bij alle ''normale'' reisorganisaties. Maar hoeveel mensen gaan er per jaar op reis, we krijgen in dat soort programma's natuurlijk alleen de foute dingen te zien, de miljoenen die gewoon een reis hebben gehad die ze besteld hebben horen we niet. Plus als jij als grote organisatie bv 200.000 reizen organiseerd zal er altijd een percentage fout gaan, en op die aantallen lijken er dat dan heel wat. Maar ik vind niet dat ik een selectie moet gaan maken voor een consument om die te beschermen. Geloof ook niet dat andere reklame media daar rekening mee houden.

Ik weet ook zeker dat bedrijven als bv Wehkamp of Bol zat klanten hebben die niet tevreden zijn en waar dingen verschrikkelijk fout zijn gegaan, zou je ook wel een tv programma mee kunnen vullen, maar dat betekend dan toch niet dat ik die niet meer moet gaan promoten. Zolang het legaal is en ik niet absoluut zeker weet dat de boel belazerd word zie ik geen problemen om een merchant te promoten.
 

mozilla

Nieuw lid
23 jan 2008
1.235
0
0
#36
kortom, de hele vraag heeft dus geen zin...
omdat er altijd uitzonderingen zijn zoals het men uitkomt.
dus consequent zijn...
Betekenis...."Consequent zijn betekent dat je zelf grenzen stelt en dat je deze ook daadwerkelijk nakomt".
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#37
mozilla zei:
kortom, de hele vraag heeft dus geen zin...
omdat er altijd uitzonderingen zijn zoals het men uitkomt.
dus consequent zijn...
Betekenis...."Consequent zijn betekent dat je zelf grenzen stelt en dat je deze ook daadwerkelijk nakomt".
????? Begrijp niet helemaal wat je wil zeggen... welke vraag heeft geen zin? En wat bedoel je met consequent zijn?
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#38
Fred van Helden zei:
Denk ik niet, zou toch heel vreemd zijn als je als affiliate alle merchants moet gaan checken?? (en waarop??)
Ik had het over een geval waarbij je op je klompen kon aanvoelen dat het niet deugde. Denk jij dan: de consument vraagt er ook om om belazerd te worden dus ik pak lekker mijn provisie mee? Je hoeft niet eens iets uit te zoeken, want je ruikt het al.

Ik zou er helemaal geen bezwaar tegen hebben als hier een soort aansprakelijkheid was, net als bij een heler: als jij van een junk op straat een fiets koopt voor een tientje, dan heb jij niks gestolen maar je kon op je klompen aanvoelen dat er iets niet in de haak was. Dus kun je op die aansprakelijkheid gepakt worden.

De verkoop ligt tenslotte bij de merchant, niet bij ons.
Maar jij verkoopt er wel een promotiepraatje bij, spiegelt het misschien nog wel rooskleuriger voor dan de merchant. En daar word je ook voor betaald. Als je dat geld waard bent, dan betekent dat dat de klant er zonder jouw hulp niet in was gestonken. Dus ergens ligt er bij jou ook een verantwoordelijkheid.

Dus een ketenaansprakelijkheid lijkt me een beetje vreemd. Die huizenboer zal misschien ook wel in de krant of op tv geadverteerd hebben, zijn die dan ook mede aansprakelijk?? ???
Advertenties plaatsen is een stuk neutraler dan wat veel affiliates doen: die gedragen zich eerder als Harry Mens en zoals je misschien wel weet is er nogal wat over te doen geweest dat hij door zijn schaamteloze promotie ook mede-aansprakelijk zou zijn voor de oplichterij van Palm Invest. Weet niet hoe het is afgelopen (als het dat al is) maar de advocaten van de slachtoffers waren van plan om daar serieus werk van te maken.
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#39
Ik had het over een geval waarbij je op je klompen kon aanvoelen dat het niet deugde. Denk jij dan: de consument vraagt er ook om om belazerd te worden dus ik pak lekker mijn provisie mee? Je hoeft niet eens iets uit te zoeken, want je ruikt het al.
Nee, ook ik zei in mijn verhaal al dat als ik ZEKER weet dat de boel belazerd wordt ik het niet zou promoten. Alleen zei ik ook dat je het heel moeilijk zeker kan weten, zeker als je heel veel merchants hebt. We hadden het inmiddels in het topic al over gewone reisorganisaties met een paar klachten op TV, is al iets anders als die huizenboer dacht ik. En hoe zat het dan bv. met DSB, heb ik ook mijn leads aan geleverd, had ik dat moeten weten? Ben ik mede aansprakelijk voor Dirk en halen ze mijn schilderijen ook weg?

Maar jij verkoopt er wel een promotiepraatje bij, spiegelt het misschien nog wel rooskleuriger voor dan de merchant. En daar word je ook voor betaald. Als je dat geld waard bent, dan betekent dat dat de klant er zonder jouw hulp niet in was gestonken. Dus ergens ligt er bij jou ook een verantwoordelijkheid.
Ten eerste, en dat is direct weer een beetje ontopic, geef ik juist geen reviews en aanbevelingen. De discussie over content ::) Maar al zou ik wel allerlei aanbevelingen doen blijft de verantwoording toch echt bij de consument liggen. Als er consumenten zijn die alles geloven wat er op het internet staat kunnen we daar natuurlijk niets aan doen. Dan zullen ze heel wat belazerd worden in hun leven.

Advertenties plaatsen is een stuk neutraler dan wat veel affiliates doen: die gedragen zich eerder als Harry Mens en zoals je misschien wel weet is er nogal wat over te doen geweest dat hij door zijn schaamteloze promotie ook mede-aansprakelijk zou zijn voor de oplichterij van Palm Invest. Weet niet hoe het is afgelopen (als het dat al is) maar de advocaten van de slachtoffers waren van plan om daar serieus werk van te maken.
Weet ik niet, ik zie ook kranten en tv programma's die met grote stukken te positief over allerlei produkten en diensten praten omdat die gesponsord worden, of een redactioneel stuk weggeven aan een adverteerder, dus zie ik niet zo heel veel verschil met een affiliate.

Maar in de hoofdlijn ben ik het dus met je eens, als ik het zeker weet promoot ik niet, maar een ketenaansprakelijkheid lijkt me een beetje moeilijk in praktijk te brengen in de meeste gevallen.
 
B

Beachboy

Guest
#40
Interessante discussie, waarbij ik direct wil opmerken dat ik de site waar De Informatie Man zijn artikel vandaan heeft gehaald nogal dun vindt overkomen.

Nauwelijks tot geen originele content, vrij knullig geschreven en met een duffe layout, die pijn doet aan mijn ogen.
Vreemd dat een artikel van zo'n site tot deze discussie lijdt en opmerkelijk dat een niet zelf verzonnen artikel überhaupt gevonden word, of....lijkt het allemaal op een andere site van een van onze forum leden hierboven?

Ik moet er trouwens niet aan denken dat ik van alle producten die ik verkoop, verstand zou moeten hebben....ik heb namelijk ook een paar erotische sites en ik weiger om sommige attributen die ik promoot in mijn ( te nauwe ) lichaamsopeningen te stoppen voor ik ze kan verkopen.
Nee bedankt. :-X